Nostalgická

Nostalgická

Anotace: ...mluví za sebe...

 

Žaludek zkroucený v osmičkách

nemohu dýchat

plakat

řvát...

 

Drtí mě vlastní pocit zrady

přitom

jsem to já,

kdo byl zabit hady.

 

Časy minulé jsou mi dražší než ty budoucí

vzpomínky trpké, sladké.

Pozornosti neuniknou

mé sivé ruce chladnoucí.

 

Bolí mne každý záchvěv struny

každý tón i zvuk.

Bolí i chůze v modrém lese,

když v dřevě skví se runy.

 

Žaludek zkroucený v osmičkách

už musím dýchat

plakat

řvát.

 

Kašlat na minulost!

 

 

Autor Cizí neštěstí, 31.08.2013
Přečteno 460x
Tipy 5
Poslední tipující: zdenka, Robin Marnolli, Admen, maliska, Isquieasuus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí