Nejlepší

Nejlepší

Anotace: Jsem se takhle jednou postavil před zrcadlo. Nadšen, že konečně vidím někoho normálního, spustil jsem:

Nikdo není dokonalý, ale já k tomu mám sakra blízko
A jsem zde ti vysvětlit, proč budeš vždycky nízko
Na malíčku držím nebe, nohou kopu do pekelného vjezdu
Radši mlč a poslouchej, budeš mě mít za superhvězdu
Jsem mnohem víc než člověk, jsem celému lidstvu dar
Jen stín mojí přítomnosti uvádí krev v var
Buď hlupák, kterému tečou z nosu povidla
Buď moudry, a nauč se má pravidla
Můj intelekt sahá do nekonečna a ještě mnohem dále
Doufám že chápeš, staví mě do pozice boha a krále
Jsem obdařen darem magického dotyku
Na kolena padni a líbej mou motyku
Ruce sepni a modli se, ať v kapse hřeje mě vata
Jsem tvůj vládce a moje pozice je svatá
Život je vážen úspěchem, dostanu všechno a ty nic
A stejně, tak či onak, budu chtít pořád víc
Vítej v mém království a užij si svou chvilku
Než z nudy z tebe udělám zrezivělou pilku
Jen jedinou věc na světě musíš chapat
A to že jsem ďábel a nemusím nic dávat
Autor Petr Miroš, 08.09.2013
Přečteno 464x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Trochu egoistická... a použít spojení "krev v var" je děsné, ty tři v po sobě se ani nedají pořádně přečíst :-D. Co třeba: "přivádí krev do varu" a vykašlat se na upocený rým dar-var??

08.09.2013 16:51:15 | Miro Sparkus

Raději budu z ticha.

08.09.2013 12:39:43 | krokodýl.evžen

Raději budu zticha.

08.09.2013 12:31:04 | jezevec.edward

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí