Svet sa točí inak

Svet sa točí inak

Anotace: ...

zastali sme na moste
ruky neboli v harmónii
a srdcia sme mali otočené
úplne na opačnú stranu

bolo chladno vo vnútri nás

najhoršie bolo to mlčanie
akoby sme ani neboli nikdy svoji
pohľady povedali viac
ako bolo potrebné

srdcia nám ochabli

podal si mi papierik do ruky
otočili sme sa v tú istú sekundu
a bez slova odišli

"možno sa raz ešte stretneme, svet to zariadi"

svet nezaostával
a neustále menil plány ľudí


už nikdy sme sa nestretli
Autor maliska, 18.09.2013
Přečteno 491x
Tipy 24
Poslední tipující: Holis, Avola, nebech, Akrij8, Martinecka23, Robin Marnolli, Amonasr, Isquieasuus, Petbab, kudlankaW, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Za dva body...super.

19.09.2013 08:41:48 | Robin Marnolli

ďakujem Robine

19.09.2013 19:30:18 | maliska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí