Tajemství

Tajemství

Anotace: Lidi chtějí štěstí, ale neposlouchají. Neposlouchají sami sebe. Chtějí totiž štěstí a přitom nejsou připraveni ho přijmout.. Not my fault!

Mám tolik myšlenek,
které chtěl bych ztvárnit...
Začít kreslit
a nemoct rukám bránit.

Tolik bych své myšlenky sdílel,
aby i druhý poznal...
Jak mi bylo, když jsem lajnu života sjížděl.

Aby věděl vše, co dalo mi smysl,
zatímco jsem o lepších dnech snil
a plnil si hloupostma mysl,
než do krásy jsem se probudil.

Chtěl bych politovat lidí,
kteří se za své myšlenky stydí.
Politovat těch,
jimž doznal konce svět.

A zatímco já budu žít,
vy si nechte o pointě snít.
Jsem sobec, co svý tajemství si nechá,
ledaže přišel by ten, co dohonil bycha.

Pak bysme se radovali spolu...
Autor Zayo, 21.09.2013
Přečteno 515x
Tipy 3
Poslední tipující: Therentia, Amonasr, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

myslím, že by to šlo ještě vybrousit, ale fajn...

21.09.2013 21:51:25 | Robin Marnolli

Vybrousit jde vždy! Ale spokojenost s jedním dechem napsanou to převálcovala. Zedy cisteji to má mysl asi neumí.

23.09.2013 03:47:33 | Zayo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí