Tohle nás čeká

Tohle nás čeká

Anotace: Co se dá dělat.

Smutní ten, co humor dával,
úsměv vtipy vyvolával,
život vedl nezřízený,
miloval též krásné ženy.

Nemravné on básně skládal,
s puritány vždy se hádal,
život plně vychutnával,
mnohé slasti si dopřával.

Nyní ale moc se souží,
po svých hříškách marně touží,
zdraví řeklo chlapče dosti,
teď zaplatíš za blbosti.

Skončil život bohatýra,
tvoje pověst zvolna zmírá,
televize, gaučík, čaje,
k tomu každý mužský zraje.
Autor Psavec, 04.10.2013
Přečteno 388x
Tipy 9
Poslední tipující: eMHart, Holis, nebech, Therentia, Isquieasuus, Martinecka23
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Aspoň má na čo spomínať. :-)

05.10.2013 01:50:53 | nebech

Řádně vychutnaný život... bohatýrská odměna .o)

04.10.2013 12:39:29 | Martinecka23

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí