Přátelé

Přátelé

Anotace: Friends as always :)

Mi nespočetní přátelé obojživelníci
si podávají krvavé doušky

Konečně začíná výměna krve

V neustálém pobíhání
začíná opět výprava
do nových druhů mlčení

Prodírám se ticholamem znaků
ano tam na konci,
kde mrzne plamen,
přiživím svůj oheň...

...a vypáčím co ještě nikdo nedořekl
Autor Fráze, 10.10.2013
Přečteno 471x
Tipy 1
Poslední tipující: Lumen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí