Chudák marodeček

Chudák marodeček

Anotace: Takový čajíček Salvát, to je pochoutka.

Bolí žlučník, bolí hlava,
to je smutná dneska zpráva,
bolestí se Milan potí,
ošetřován je teď chotí.

Krátkou báseň jenom složil,
po záchvatu, co on prožil,
po sucharech těžko básní,
nad bůčkem se vždycky zasní.

Na čas budou básně smutné,
pokud diety jsou nutné,
těší se na hodování,
veselé chce rýmování.

Autor Psavec, 13.10.2013
Přečteno 408x
Tipy 7
Poslední tipující: snupicek, Holis, Martinecka23, Matty09
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí