MINIATRURY 31

MINIATRURY 31

Anotace: Básně a říkánky z pomyslné čítanky

Bez velké vědy
všichni to vědí
mladí i staříci
co as chtěl tedy
básník nám říci


Slibovala´s mi lásku věrnou
teď nechceš ani spát se mnou
hladil bych tvou kůži jemnou
třeba jen za čas občas jednou

Chudák nemohl ani tušit
když láhve chtěl uložit
že dříve měl je vysušit
dílo však nechtěl zrušit

Provozem na trati
leccos se potratí

Ve směnárně nastal náhlý obrat
už nemohou beztrestně tě obrat
Někteří tak radost mají
že veřejně se objímají

Kdy člověk savec stane se plazem
Když pití přežene až padne na zem
nepomohou mu ani všichni drazí
chůze neschopen už se jen plazí
Autor RU 82, 09.11.2013
Přečteno 283x
Tipy 3
Poslední tipující: Holis, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

U někrerých jsem se fakt zasmál.

09.11.2013 18:37:30 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí