V HLAVĚ, V SRDCI

V HLAVĚ, V SRDCI

Anotace: Mr. T. a J.M.

Pan T. je tak milý,
aspoň pro tu pětiminutovou chvíli.

Jenže v hlavě mám pořád tebe, jen tebe.

Je tak dokonalý a usměvavý,
až se mi úžasem rty rozechvěly.

Jenže v srdci mám pořád tebe, jen tebe.

Podlamují se mi z něj kolena,
je to šílené a jsem zase zmatená.

Jenže všechno se točí kolem tebe, jen tebe.

Pořád tě mám v hlavě, v srdci, jen tebe...
Autor PIPSQUEAK, 13.11.2013
Přečteno 462x
Tipy 1
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí