Nemiluji...

Nemiluji...

Anotace: ale mohla bych... i když jinak...

Platíš za mě.

Nejsem drahá…

Dopřeju ti potěšení,

I když uvnitř mě cosi strádá.

 

Přitažlivost se nám chvílema vymyká.

Srdce je potěšeno,

Ale tak jak by mělo,

Netiká…

 

Chci psát o tvých temných očích,

O nervozitou probloumaných nocích.

O tvém super ohozu dnešní omladiny.

Je to jako srovnat růži s krásou kopretiny.

 

Připadám si vedle tebe jako prach z obyčejné cesty.

Peníze ti čouhají z každé kapsy tvojí vesty…

Jenže tohle všechno neoslní můj rozum osla…

Pro chlapa, který má odlišné priority jsem nevyrostla.

 

Co do mě… Přeběhlíka z čistých vod…

Zřítit se s tebou do propasti vzdechů

Je to jen krok…

Jeden krůček jediný…

Pomilovat se s tebou, tátou od rodiny…

Autor melebele, 14.11.2013
Přečteno 328x
Tipy 4
Poslední tipující: CoT, Luky-33
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vskutku

26.11.2013 11:36:59 | CoT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí