keď oči zatiahli roletu

keď oči zatiahli roletu

Anotace: ...

za zašpliechaným oknom
od večného dažďa
pozerala do neznáma
už ôsmy mesiac

za dvomi zamknutými dvermi
varila kávu
dve lyžičky kávy
dve lyžičky cukru
mlieko
a trochu škoricovej chuti
proti zamrznutiu

pod blikajúcou žiarovkou
dospievala posledné slová
jeho obľúbenej piesne

nikdy jej neodišli jamky z líc
a nikdy neprestala dúfať
v šťastné konce

až jedného dňa
keď oči zatiahli roletu
príliš veľa ľuďom
Autor maliska, 24.11.2013
Přečteno 414x
Tipy 17
Poslední tipující: Sýkorka07, Martinecka23, Jana B., Isquieasuus, enigman, Jozef Bojanovský, Radhuza, Amonasr, Avola, mikrojimbo, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí