z toho co ještě zbývá

z toho co ještě zbývá

Anotace: ...

svůj život už nestihnu prožít
nic nelze vrátit zpět
ani čas
natož pak lidi

svůj život už nestihnu prožít
tak alespoň to
co z něho ještě zbývá

možná že právě to
co pozbývá smyslu
dá nakonec rozřešení

svůj život už nestihnu prožít
z toho co zbývá
nechť stane se dar

nechť naučím se žít
z toho co ještě zbývá
beze zbytku
Autor zdenka, 27.11.2013
Přečteno 416x
Tipy 8
Poslední tipující: Jana B., enigman, Alain, Inna M., Isquieasuus, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí