Strom života

Strom života

Anotace: .....

Mám odvahu milovat tě, živote,
dotknout se tě, obejmout, jako strom,
jehož velikost oslavují v nebi,
větvemi svými pyšníš se na výsost,
kvetoucí láskou vyzdobíš příbytek v srdci
a záhy ledovým smutkem
své oči klopíš k zemi

skláníš se nad hladinou řeky osudů,
jiskry okamžiků chystají lahodnou manu,
jež zhořkne v ústech bez lásky,
již dal jsi mi do vínku na ochranu


silný s vůní lotosového květu
kráčíš mi vstříc
a tam na křižovatkách
kde ztrátíš se opět záhy,
půjdu dál pro naděje,
o nichž jenom sníme,
vím, že tu budeš lásko, když,
jednou se probudíme...
Autor Aliccia, 30.11.2013
Přečteno 378x
Tipy 9
Poslední tipující: CoT, Amonasr, enigman, Jana B., Tasha
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jen do něj...s vervou...

02.12.2013 00:35:56 | enigman

Díky moc za komentář, ano,věřit se má...

02.12.2013 23:43:01 | Aliccia

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí