Stále nové hranice

Stále nové hranice

Anotace: písmenka, kameny...

Kamenné hranice
čas od sebe dělí
Když ve spánku klopýtnem
snad budem zas bdělý

Prostor je statický
jen časy se mění
Pěšina vede vpřed
tam kde nic není

Ale ta temnota
životem tepe
Vábivá tajemná
Jaká jen chcete

Vždy plná kamení
ke stavbě hranic
Minulost umírá
Stejně je na nic

Hvězdy sem nesvítí
Slunce je lenivé
tak hranice do výšky
dál v tichosti vršíme

Minulost za hradbou
Budoucnosti před ní
a kameny na cestě...
No tak je zvedni!
Autor Ahimsa, 01.12.2013
Přečteno 330x
Tipy 1
Poslední tipující: Jana B.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí