Cítím....

Cítím....

Anotace: .....

Cítím, opírá se mi vítr do tváří,
Cítím mé ruce jsou jako led.
Mocnými údery pohání neúnavné měchy,
svoji silou žene život vpřed.

Cítím vůni pláten,
umístěných v galerii obrazu,
zrození a smrt čiší z těch děl.
Cítím pach nasáklého obvazu,
krev čpící z ran, a z těl.

Cítím bolest stromu,
z něhož míza prýští,
listy k zemi padají,
strom usychá.

Cítím, jak málo stačí,
a nejsou rána příští,
jak málo stačí,
a už nedýchá.

Cítím,
počítám hroby plné těl,
v nichž také tloukla srdce naplněna krví,
tu však vsákla zem.

Cítím,
živá jsem.
Autor Jana B., 13.12.2013
Přečteno 440x
Tipy 11
Poslední tipující: Amonasr, Aťan, střelkyně1, V.N.Losinský, Bakchus, Blavka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Čas vánoční a taková bolest?

13.12.2013 20:15:24 | Bakchus

Je to starší kousek, ale mám ho ráda. Je tam tak trochu i radost z uvědomění si, že jsem živá.

14.12.2013 10:12:05 | Jana B.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí