Třetí adventní neděle

Třetí adventní neděle

Anotace: ...

Vskutku dojemná a strhující scenérie,
podvečerní městečko si svým životem žije.
V kulisách vánočních lamp a plápolavých svic
náměstím doznívá dětský zpěv „Putting on the Ritz“.

Tvoří se hloučky, všude je hlomoz, plno lidí,
trochu se rdím, když opodál vnadnou dívku vidím,
jedna v mých očích působí křehce, nesměle,
jiná sebevědomě, od přírody vyspěle.

Přehršel barev, umně nasvícené vitríny,
nákupní amok udolává každodenní splíny,
putuji městem sám a vím, ne - nejsem jediný,
drží mě při životě dívky, jejich leginy.

A třebaže je nyní pokročilá hodina,
její tvář tolik inspirativní, tak nevinná...
„Dovolte slečno - oděná v hebkých leginách,
bylo by možné - mohl bych vás pozvat do kina?“
Autor kudlankaW, 15.12.2013
Přečteno 415x
Tipy 11
Poslední tipující: zdenka, Jana B., jitoush, Skrat, střelkyně1, Amonasr, Sýkorka07
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dobrej nápad:-))

15.12.2013 22:04:46 | střelkyně1

Díky Markét,

dnes jsem se vydal do obchodního domečku B and W a vše, co jsem zde zachytit jsem postřehl.

15.12.2013 22:06:43 | kudlankaW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí