34. MINIATRURY

34. MINIATRURY

Anotace: "Básničky" a říkánky, z pomyslné čítanky

SAMOCHVÁLA
žádná sláva
Někteří tvrdí
že až smrdí
Tím se ukazuje
kde co zapáchá
Vaše chlouba ne
vždy jen ta cizí

NIKDO NENÍ TAK STARÝ
což mnozí ani netuší
mají-li mladou duši

SETKÁNÍ PO LÉTECH
Prvně brýle sundali
teprve pak se objali
viděni z povzdáli
vášnivě se líbali

BONA SERA
bona sera
dnes je třeba
líp než včera

DĚTINŠTĚNÍ
Často nepomohou
zde ani žádné léky
věkem se vrátíme
prý až do kolébky

Stolici moč i meč
zatím ještě udržím
ale jazyk za zuby
držet – to neumím
Autor RU 82, 16.12.2013
Přečteno 304x
Tipy 3
Poslední tipující: Firren, Amonasr, Čarokrásná dívka od vedle
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky to plyne, pěkně jsem se pobavil. :-) Tip

21.12.2013 18:58:07 | Firren

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí