Mám se fajn, ale jakpak je to s vámi?

Mám se fajn, ale jakpak je to s vámi?

Anotace: Jsem normální, to prý tvrdí každý blázen ...

.

Prý mi šplouchá na maják
povídají známí
život plyne tak i tak
kde je jarní vlání

Se mnou to jde všelijak …
Ale jakpak je to s vámi?


V kebuli mi haraší
mám to tam prý vadný
mozek jako na kaši
hlava kbelík prázdný

Snad tam něco vyraší …
Ale jakpak je to s vámi?


O kolečko míň či víc
osud tiskne kmány
na pásce mám polovic
a kolem žádné dámy

Každý by chtěl všeho víc …
Ale jakpak je to s vámi?


Že jsem blázen na entou
nemám nikde stání
volím voly za plentou
beznadějné přání

Tys odešla za Frantou
Ale jakpak je to s vámi?


Fakt bych nechtěl zmagořit
i proto si tu hýčkám psaní
ještě snad se příště zadaří
když tě hladím horkou dlaní

To dobré, prosím, nebořit …
Ale jakpak je to s vámi?


Jestli jsi blázen jako já
spusť rýmování smělé
ať se cítíš všelijak
zkus jednou klamat tělem

Hrome, mít tak silný naviják …
Nebo rozstřílet to všechno dělem!

.
Autor Zasr. romantik, 23.12.2013
Přečteno 465x
Tipy 9
Poslední tipující: Frr, Amonasr, Holis, střelkyně1, isisleo, kolemjdouci
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já taky radši nic nepřidám jenom popřeji šťastné a veselé svátky:-))

23.12.2013 19:52:38 | střelkyně1

..nebudu se v tom šťourat jako v h...
..mám to..no skoro podobně.. :-)))

..hezké prožití svátků;-)

23.12.2013 19:34:31 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí