Štedrý večer nastal

Štedrý večer nastal

Anotace: o myšlienkach a pocitoch..

Je to bolesť keď to bolí?
Je to správne možnosť voliť?
Trasú sa mi ruky
Myseľ nie je čistá
Hmlu si spravím z múky
Zabijem antikrista

Nezmazateľné stopy
Prechádzam po nich prstami
Temnota ma topí
Úsmevy vrúcne byť prestali

Štedrý večer plný prázdnych darov
Viem čo chcem, ale nie som pravou
Čo má právo želať si a nechať si prianie splniť
Rozruch sa ale nehodí, musím sa upokojiť..
Autor ofca, 24.12.2013
Přečteno 378x
Tipy 6
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, zdenka, Isquieasuus, Amonasr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Štědrý večer nabízí Dar plnosti...jen mu otevřít komůrku...

25.12.2013 02:52:38 | zdenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí