stále tady

stále tady

Anotace: .

.

A tak jsem pořád tady
s vlastním nebem
které to tvoje stráží

a nemá to vady
když se kousek svezem
a limonáda nás svlaží

a tak jsem stále tady
a rozepínám křídla

a všichni jen plivou
svoje piva

jsi sama
kdesi pod kouskem mostu

nejsi sám
..nezájem hostů

a tak jsi pořád tady
s růžemi i bez nich
začtená do pořádného sloupu knih

zavařená
na horší časy
a když snídáš
padají ti z lásky vlasy

a máš marmeládové oči
jakoby borůvkové
jo, po těch se všichni točí
se stříbrem na jazyku

a tak jsi pořád někde tady
i když už od tvého srdce nemám kliku

a tak jsem snad lepší
v horším světě

se složitějším plánem centra

a tak ta vůně je tu stále
stejně i síla
a máš ráda koně
a já - když ti vlaje hříva

podle tónů pana dirigenta

na příjmu stisků
prokousáme se
zpod otisků

a tak jsi stále tady..

.
Autor blue, 26.12.2013
Přečteno 399x
Tipy 6
Poslední tipující: estrellita, Avola, maliska, Robin Marnolli, Sýkorka07
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí