Provazochodec

Provazochodec

Anotace: Na laně od vztahu

Utíká na laně nad propastí
Utíká ode všech zlostí
Utíká bez milosti

Provazochodec těžko stabilní
Obrazotvorec lehce labilní

Utíká vpřed jemnými krůčky
Nekouká zpět, neřeší půjčky
Co poskytnul nevlastní
Říká si mlčky

Zbylo mu málo, co dáti může
Dívce jen polibek a snad k tomu růže
Na víc se akrobat, žel už nezmůže

Nekouká zpátky, nekouká zpět
Dávno už uvadnul voňavý květ
Vnímá teď před sebou celičký svět

Síly se navrací i když kůže stárne
I přes to co zažil, nic není marné
Zas přijde jaro, jaro to vábné
Autor Arthur Brainart, 04.01.2014
Přečteno 354x
Tipy 4
Poslední tipující: synanceia, jitoush, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Před propastí, za propastí, nikdo nesmí stát, jinak nebudu hrát!

06.01.2014 19:08:05 | Arthur Brainart

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí