Odpoutáni se...

Odpoutáni se...

Anotace: odpoutat se a letět jako pták.

Chci zapomenout na vše, svůj mozek vypínám
a jen tak budu ležet v trávě,
klidně.
Chci roztáhnout ruce a oddávat se,
sladkému snění.
Zní to hravě,
říkám si.
Vidím jak obzor se v dálce mění,
a má mysl letí prázdnotou.
Kde,všeobjímající ticho
a klidné snění,
letí nocí tou barvitou.
Duše jest odpoutána, s tíží dvou gramů
vnímána,
bez bolesti a života klamů,
letí nicotou,
právě.
Autor Medvídek@.., 05.01.2014
Přečteno 337x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí