Stařena u zrcadla

Stařena u zrcadla

Anotace: ..

Šedé vlasy, oči černé
časem tváře pobouřené
a vrásky na tvář roky kladou.
„Smutně do zrcadla hledím tu,
ve vzpomínkách bloudím v labyrintu
a v dáli, vidím dívku mladou.“

Špatně slouží, ruce bolí
vzpomínky se časem drolí,
ty co zbyly, teď celý svět.
„Všechny známé mi vzala zem,
čekám na smrt, tady jsem!
Nic bych však nevrátila zpět!“
Autor Sýs Roman, 06.01.2014
Přečteno 317x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí