Zkouškový

Zkouškový

Anotace: pro všechny studenty, kteří zažívají to co já

Je jedna ráno a já ležím v učení

nesnáším tohle zkouškové mučení

chci tu zkoušku dát

a mít důvod se zas smát

nechci se pořád přežírat

fakt nechci v depkách přežívat
zavírám oči chce se mi spát

proč mi ta kráva nemůže zápich dát

ať už je konec toho období

každej student se tomu podrobí

co všechno ještě musím dát

kolik s*aček ještě musím znát

cesta do školy je tak dlouhá

do hospody je to zas jen chvíle pouhá

nééééééééééééééééé

 

 

                                  nebudu řešit tohle dilema

 

 

 

                                                                       jestli být s pivem nebo koulema

Autor lostris, 14.01.2014
Přečteno 562x
Tipy 2
Poslední tipující: MoonDream, penstla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí