Lež

Lež

Anotace: ...


Všechno o nás je lež

 

žij

dýchej

a umírej

směj se

a plač

buď střízlivý 

a opíjej se do němoty

važ si života 

a skákej ze skály

 

nic netušíme

nic nevíme

bloudíme

 

a přesto

všechno co jste o nás řekli

je pravda

a všechno co si o nás myslíte

je lež

 

budu tančit ve větru 

a ty mě uvidíš

jak mizím

a bosky chodím po kamenech

a házím je do moře

 

až tam budem

budem někdy

topit se ve vlastních slzách

dokážeme udělat to co jsme nevěděli

že umíme

 

bude to náš vesmír

a poušť

 

naše řeka

právoplatná sebevražda

Autor Toda, 24.01.2014
Přečteno 362x
Tipy 5
Poslední tipující: kamínek, Amonasr, RyxiraAmyGinger, CoT
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí