Blíž

Blíž

Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=kD7TZyLeCfk

.
pravda je partie šachu
kterou hrajeme se svým osudem
blízkost se usadila v časoprostoru
jen my..už zůstávat nebudem

intimita je lež, co se ráda
schovává za papír a písmena
zatímco hrad z písku padá
na moje nahý ramena

jak křehká je ta hra o lásku
kterou rozkládáš na mých zádech
studí oblázek k oblázku
spaluje tvůj dech

pak se usměješ
a opustíš mě
lhát nechceš
a zbytek bolí
Autor terezčinapřezdívka, 27.01.2014
Přečteno 344x
Tipy 3
Poslední tipující: Isquieasuus, Bakchus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí