Odhodlaně

Odhodlaně

Anotace: ...

Bylinkový čaj
horké spirály vůní,
pohledy mých očí
hledají pomoc,
soucit,
pokouší se o mě
nemoc.

Jaká bezmoc...

Mám oči v ohni
slzy se perlí
dojetím po tváři,
není mi nejlépe.

Však také vjemy tyto
patří k životu,
mám možnost rozjímat,
slzy vyplaví z nitra,
co mělo zůstat skryto.

Překážky i obtíže
jsou k tomu,
aby byly zdolány,
mám vnitřní sílu
a jsem odhodlaný!
Autor kudlankaW, 02.02.2014
Přečteno 376x
Tipy 11
Poslední tipující: Sýkorka07, střelkyně1, Inna M., fijalka, Robin Marnolli, jitoush, Avola, Bakchus, Amonasr
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak přeji aspoň brzké uzdravení...o))

03.02.2014 19:04:29 | střelkyně1

:) díky jsi pozorná M.

03.02.2014 21:19:36 | kudlankaW

Moc ti fandím, Martine, získáváš vnitřní moudrost, ST.

03.02.2014 10:04:10 | Inna M.

Toho si považuji, díky!

03.02.2014 15:17:00 | kudlankaW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí