Ona, on, line

Ona, on, line

Anotace: Ten pocit, když se přihlásí.

Cítím, zvláštní to je,

cosi se ve mně hnulo,

jako nálet včelího roje,

do hlavy se vdulo.

 

Nevím co se to děje,

jen ses přihlásila,

u srdce hned hřeje,

tys mou krev pila?

 

Ty mi nepíšeš,

odpovědí se bojím,

jsem jen veš?

Já o to stojím!

 

Můžeš mi říct,

že nejsem Ti větrem?

Že stojíš o mne víc,

než když jsi s Petrem?

Autor SmallGeorge, 12.02.2014
Přečteno 324x
Tipy 2
Poslední tipující: Aiury, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí