Hledám pevný bod

Hledám pevný bod

Anotace: Taková rýmovačka postdvacetiletého šoldy co prostě neví co je jeho budoucnost :)

Hledám pevný bod
vše kolem kymácí se
jsem loďka ze skořápky
ve vánoční míse
naplněné vodou
neumím jít s dobou
hledám pevný bod
však stále nedaří se.

Hledám odpovědi
otázky hledám též
možná labutě vědí
jak sáhnout na otěž
co drží slova zkrátka
jak dítě tiskne matka
dá vůbec uchopit se?
či je to celé lež

a nic z toho není?
Jen brouci nenasytní
hlodají uvnitř hlav
záchranné čluny prázdné
kdo sní, ten nezcepení
rozuteče se dav
a zbyde jenom přítmí.
Autor Calypsó, 14.02.2014
Přečteno 349x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí