Poušť

Poušť

Už znám jen pustá slova

Vyprahlá citem

Poušť s minovým polem

A já tančím vprostřed toho zmaru

Kde krok táhne za smrtí

Tak udělej ten další

Nedechni se

A v poušti zaprší a ona rozkvete

Po stovkách let rozbují životem

A slunce nespálí

Jen zahřeje
Přečteno 299x
Tipy 8
Poslední tipující: Putovatel, Jin&Jang, zelená víla, enigman, jitoush, poeta
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ta tvá slova hřejí.. pookřát... zahřát, nezranit...

27.02.2014 01:04:56 | zelená víla

jen aby nezahřálo ty miny...

27.02.2014 00:34:24 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí