Myšlenková sportka..

Myšlenková sportka..

Anotace: .

   Létat po nebi jako ptáci

   Bez křídel a oprátek

   Být hlavou v oblacích

   Za hlavní úkol

   Na práci mít

   A slunko v červáncích mýt

 

      To jen pro začátek

       Jako pan superman

      Jen v lepším kostýmu

      Pod záda otoman

      A z paprsků hostinu

      Na obláčku denně jíst

 

   Kolem a dokola dětem oči plést

   Tak akorát a nebýt za vola

   Bez hloupých gest

   Naučit

   Jak krásně duše umí kvést

   Létat v oblacích jako ptáci

   Bez okovů a

   Pavučin 

Autor Roger, 26.02.2014
Přečteno 308x
Tipy 3
Poslední tipující: jitoush, Zrska, Amonasr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak akorát a nebýt za vola
Bez hloupých gest
Naučit
Jak krásně duše umí kvést
Létat v oblacích jako ptáci
Bez okovů a
Pavučin.....Hezké..: )

27.02.2014 00:16:51 | Zrska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí