ani nežmurkol

ani nežmurkol

Anotace: ...

v cukrárni Jarka
začala po ňom hádzať punčák

 

                 on ani nežmurkol

 

nezastavil ju ani vtedy
keď mu jeho veterníkom
namazala tvár

 

okolie čakalo
so zadržaným dychom
čo sa bude diať

 

nespravil nič

 

bola jednou z tých
šialených žien
ktoré nevedel opustiť

 

a mala narodeniny

Autor maliska, 10.03.2014
Přečteno 366x
Tipy 19
Poslední tipující: nebech, Amable seňor Marek, Jana B., zelená víla, enigman, mikrojimbo, Martinecka23, Isquieasuus, jitoush, Amonasr, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak to byl asi dřevěný...já bych ukousl špičku a polil jí vaječným krémem...

12.03.2014 10:44:48 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí