Činelem lič...

Činelem lič...

Anotace: ...

Pečený slunce do flakónu
intimně zralá spona
z honu
pudrový zrna
co tě zvláštně ničí
pro kličky klíčky zvonkohry v prášku
nevinný kůzle s méďou
na porážku
hladovej talíř s lampou odpojenou
houpacím strachům dáme dovolenou
jízda čtvrtí co tělo časem čtvrtí
můj rozum na medaili
bronzovej záškub mažoretky
tlesknutí červenavý letky
můstek s ránou v ústech
a pochod vetchý platiny

činelem lačně oči lič
láska je cukr
i když bič
...

Autor básněnka, 12.03.2014
Přečteno 288x
Tipy 11
Poslední tipující: střelkyně1, Jana B., enigman, Amonasr, poeta
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jdu si nalíčit tváře...pokličkama...

13.03.2014 10:36:51 | enigman

že ty jsi potkal Mrazíka:-)

13.03.2014 20:15:44 | básněnka

toho ne ale nádobí...

14.03.2014 00:31:11 | enigman

Já to věděla...ty po nocích šermuješ:-)

14.03.2014 06:45:08 | básněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí