Světla

Světla

Anotace: nocturno o mém letu

.

..A pak přišla světla
zažehla nebe mocným ohněm
prudce ve mně vzplála
vynesla vysoko nad zem

já letěla
..svítila..tou jasnou září
nebeská klenba se zachvěla
protknutá tvou tváří

a pak se světla ztratila
opustily mě plameny
hledala jsem v dálce, kam zmizela
ztratila se kdesi, padlá, na zemi

když už hořet tak na popel...
znovu se rodit a vstávat
nejhlubší tma je před úsvitem
pak vyjde slunce, slyším se říkat

díky za světla tvých očí
vzpomínka hřeje mě v prázdnu
bez nich sotva se svět točí
..ale já viděla nebe..zas je najdu...

.
Autor terezčinapřezdívka, 17.03.2014
Přečteno 291x
Tipy 3
Poslední tipující: terezkys, Stoe
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí