Šíření nenávisti

Šíření nenávisti

Anotace: O tom, jak je jednoduché šířit nenávist místo lásky a míru

Všude se jen dovídáš
jak jsou lidi rozdílní
kam jen se podíváš
vidíš jak lidi nevlídní
šíří tu nenávist
mezi lidmi samotnými
nebo to je jen závist
mezi lidmi hloupými

Proč se dívat na rozdíly
dívejte se na to co nás spojuje
zlepší to tady každou chvíli
ať se furt nebojuje

Šíří se tu jen xenofobie
ale co lidi spojuje
o tom se mlčí o tom to je
hlavně když se bojuje
šířit nenávist a vztek
jde líp než šířit lásku a mír
toho by se jeden lekl
udělalo by to lidem v hlavě vír

Proč se dívat na rozdíly
dívejte se na to co nás spojuje
zlepší to tady každou chvíli
ať se furt nebojuje
Autor Double T, 08.04.2014
Přečteno 304x
Tipy 3
Poslední tipující: SmallGeorge, Aiury
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pravdu díš :)

08.04.2014 22:43:48 | SmallGeorge

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí