Upřímná..

Upřímná..

Anotace: Tak další z mých začátečnických pokusů, snad to není až tak hrozné..

Neumírat minulostí, pro přítomnost žít,
nevšímat si maličkostí, naplno vpřed jít.
Neotáčet hlavu, dny staré dávno jsou,
neztrácet se v davu, jít si cestou svou.

Nevěřím už ničemu, jen v sebe víru mám,
slovo "nejde" neberu, vždy na svou hlavu dám.
Nejsem panenka Woo-Doo, pro každýho na hraní,
vždycky si dělat budu, co já uznám za vhodný.

O stovky přátel, co cizí jsou,
já nemám zájem, mám jen tu svou.
Jenom pár blízkých mám, co podrží, když hrozí pád,
vážně nic víc nehledám, s nimi se nemám čeho bát.

I když, já vím, to se mnou není vždy snadné,
oni se mnou zůstanou, než hlava má zchladne.
Někdy i slova nepěkná ujedou,
vrátí se znova, i ve zlém při mně jdou.
Autor gabajzz, 10.04.2014
Přečteno 366x
Tipy 3
Poslední tipující: SmallGeorge, Zrska
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Celkem se v tom i vidim :) pekne

10.04.2014 11:55:20 | SmallGeorge

Děkuji :)

10.04.2014 18:25:38 | gabajzz

máš pravdu...není. Celkem by to šlo použít na text nějaké písně.

10.04.2014 00:26:49 | Robin Marnolli

Tak jsem to původně zamýšlela, ale nakonec to dopadlo trochu jinak, než jsem chtěla, takže by to bylo hodně kostrbaté. Ale děkuji :)

10.04.2014 18:25:06 | gabajzz

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí