Jídelní lístek

Jídelní lístek

Anotace: ,,,,

Plody Země
jdou dnes do mě
Já jsem jedlík k pohledání
chléb a salám k snídani
K obědu, tož co si dáte ?
Rizoto !
A k večeři ?
Pro ty, kdož mi nevěří….
Ukuchtil jsem na rendlíku
vejce se slaninou
a co zbude, sní prasátko
se včerejší bublaninou
Autor v.hercik, 15.04.2014
Přečteno 310x
Tipy 2
Poslední tipující: SmallGeorge, Aiury
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:D

15.04.2014 17:37:20 | Aiury

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí