smrt jako dar

smrt jako dar

Anotace: Smrtí,dobrým vínem a trochou lasky snad ani pohrdnout nejde

Život bez smrti,
Jako by ztratil motivaci,
čas by neměl svou hodnotu,
moc by neměla čím vyhrožovat.
Svět by se hroutil,
materialismus dosáhl maxima,
člověk by byl peníze,
peníze by byly vše.
A Ty by sis nemohl koupit,
ani minutu života navíc,
zatímco by si zoufale žebral,
alespoň o vteřinu míň
v tomto pekle.
Klepal by si na dveře nebe,
stálo by tam "zavřeno".
Autor luckilybroken, 22.04.2014
Přečteno 349x
Tipy 7
Poslední tipující: Jort, LuciaH27, Amonasr, Stín, Aiury
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Připomíná mi to film Vyměřený čas... Jinak hezké.

22.04.2014 22:13:47 | Dante van Helsing

Tak toto má hodně co do sebe! :)

22.04.2014 21:35:06 | Aiury

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí