Srdce

Srdce

Anotace: Básen o tom co ukrývá lidské srdce.

Srdce je oceán tajemství plný,
a nikdo nevidí, když houpaj s ním vlny.
Když se nám například radostí chvěje,
jsme rádi, že se právě tak děje.
Ovšem když srdíčko bolest nám svírá,
doufáme, že přejde to, to už tak bývá.
Každý v něm ukrývá tajemství své
a je jedno zda dobré či zlé.
Spousta z nás skrývá v něm tajnou svou lásku,
někdy to tajemství způsobí vrásku.
Střežíme si v něm tajná svá přání
a nikdo nemá o tom nejmenší zdání.
Hýčkáme si v něm každičký sen,
ve víře, že splní se nám v jeden den.
Bez snů a přání by život byl chudý
a toto jsou v srdcích naše barevné duhy.
Každý smí doufat v krásnější dny,
každý smí zkrátka mít své tajné sny.
Nedovolme mu cítit bolest a stres,
vždyt pro to srdíčko je to nejhorší děs.
Snažme se cítit v něm štěstí a radost
a odepřít co nejvíce každičkou starost.
Autor Rozina, 24.04.2014
Přečteno 432x
Tipy 4
Poslední tipující: AndreaM, SmallGeorge, Aiury
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vítej, hezky Ti to začíná :) Jen tak dál.

24.04.2014 22:50:15 | SmallGeorge

Děkuji, jsem ráda, že taková stránka je..

24.04.2014 22:53:48 | Rozina

Krásně rytmická a optimistická :) Líbí se mi :)

24.04.2014 22:21:52 | Aiury

Moc děkuji, první básen, kterou jsem sem napsala.

24.04.2014 22:24:16 | Rozina

A moc se ti povedla, opravdu :)

24.04.2014 22:27:27 | Aiury

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí