K narozeninám

K narozeninám

Anotace: kamarádovi z nejmilejších - Jardovi

Ahoj Jardo, jak se máš?
S věkem nic nenaděláš!
Zas Ti přibyl další rok,
od třicítky jeden krok.

Milý Jardo, jak se daří?
Na dveře už klepe stáří!
Další vlásek šedivý?
Tomu se už nedivím.
 
Nakup skvělých mastí dosti,
až Tě začnou bolet kosti,
a zázračné houby
na bolavé klouby,
 
lék na hlavu, záda,
tělo si to žádá
a bylinky léčivé -
dej si obklad, uvař té.
 
Ale neboj, milý Jardo,
já si Tě jen dobírám,
když Ti tohle veršování
k narozkám Tvým posílám.
 
Přeji hodně zdraví, lásky,
štěstí, klídek, pohodu,
připíjím Ti šampaňským
a přikusuji jahodu!

Autor AndreaM, 27.04.2014
Přečteno 705x
Tipy 4
Poslední tipující: Rozina, jenmravenec, Aiury
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opět skvěle napsané :) :) A veselé :)

27.04.2014 14:22:20 | Aiury

Děkuji! :)

30.04.2014 07:44:02 | AndreaM

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí