Chci

Chci

Anotace: ..prostě chci

Chci protancovat životem,
být všude, ne stát za plotem,
chci poznat světa řádský kus,
chci připojit se k hejnu hus
a přelétnout pár oceánů,
vidět jak slunce vstává k ránu..
Chci poznat lidské příbytky
na kontinentu Afriky,
chci vidět hory v Asii
a citadelu v Bastii
a potom na jih zavítat
australské ovce spočítat..
Chci jistotu že z toulek svých
vrátit se domů zase smím
chci chtít...a snít.
Autor Renica, 30.04.2014
Přečteno 314x
Tipy 6
Poslední tipující: SmallGeorge, Amonasr, Ellenis
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Australské ovce mne rozesmály :D Ani nevím proč.

30.04.2014 23:48:59 | SmallGeorge

:-)

03.05.2014 16:59:10 | Renica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí