Má hlava je kulatá, tak se potkáme za rohem..

Má hlava je kulatá, tak se potkáme za rohem..

Anotace: .

 

 

 

 

Sedím v koutě

Kulatého akvárka

Zahálka

Kouří se mi z vína

A z úst

 

                Nebo

 

Se mi zapalují lýtka

Půst

                Čas prozření

Nechat vlasy růst

Obdivovat Tě

To bájné knižní stvoření

Abych se nabažil

 

Je mi i Honzíkova cesta krátká

A tak zkrátka hluše naslouchám

 

Kde má ještě nastevřená

Ta dětská duše vrátka

Prostor kde expandovat, pít

 

Snad ne za rohem..

 

 

 

 

Autor Roger, 07.05.2014
Přečteno 460x
Tipy 3
Poslední tipující: Amonasr, Robin Marnolli, Aiury
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkně hravé:-)

07.05.2014 23:18:11 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí