Deprese

Deprese

Anotace: V kostce

Deprese, to je stav mysli.
Co oslabuje lidi...
Je to o tom co si kdo myslí
a co kolem sebe vidí..
**
Deprese je velká síla,
jenž ze vnitř ničí tělo.
Pak nepomůže žádná víra.
Tvím přítelem je dělo
**
Deprese je chroba kterou trpí i vlci.
Směsi vzteku a stesku se podobá
a způsobuje díry v srdci.
**
Deprese mozek ovládne
a prudce ničí nervy.
Toho jenž tu sílu nezvládne,
v zemi požírají červy.
**
Deprese je brusný papír,
jenž srdce odírá.
A bez včasného zásahu,
pak duše umírá.
#Bad
Autor MorbidBad, 12.05.2014
Přečteno 317x
Tipy 1
Poslední tipující: Rozina
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí