Nevíš co chceš

Nevíš co chceš

Anotace: Snad je více těch, které ví přesně, co chtějí.

Nevíš co chceš

 

Dávám Ti vše

a Ty chceš míň,

dávám Ti míň

a Ty chceš vše

 

Nevíš co chceš,

neznáš samu sebe,

zda pravdu či lež,

zda peklo či nebe

 

Tvrdíš, že víš,

ale nevíš o sobě nic,

jsi slabá jak myš,

které chybí rub i líc

Autor SmallGeorge, 14.05.2014
Přečteno 281x
Tipy 5
Poslední tipující: AndreaM, Aiury, Rozina, Amonasr, Pamína
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí