TĚLO SINÉ

TĚLO SINÉ

Anotace: Po dlouhé době, kdy jsem měla možnost shlédnout zfilmovaného Markýze De Sade.. Co vás by napadlo.. :D

Za dávných dob
vykopán byl hrob.
Ba, jen po loučení krátce,
kdy ve smrtící hádce
milého a milé,
boj při plné síle,
ji o život v pomstě chtěné
připravil ranou do temene.

Jí tělo siné
zápach line,
na lóži, zemi, na lince
je stále klíček ve skříňce.

Tu od vody, tam od mechu
se hýbá milá bez nádechů.
I otočena občas břichem
nebrání se dalším vpichem.

Však jen za týdnů pár
jí vnady ztrácí tvar.
A kolem seschlé, zvadlé růže
hltí červi zbytky kůže.

Krom sebe sami nikdo zmůže
pochápati lásku muže.


Autor Ricarda Haner Lowery, 20.05.2014
Přečteno 307x
Tipy 4
Poslední tipující: SmallGeorge, Jort, poeta
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

HODNĚ KRUTÉ! I spádovostí veršů, líbí, moc :)

20.05.2014 21:14:56 | SmallGeorge

Děkuji :D

29.06.2014 13:40:38 | Ricarda Haner Lowery

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí