Skřítek rozhádaný

Skřítek rozhádaný

Anotace: Romantik údajně dokáže popsat hádky nádherným způsobem.

Skřítek rozhádaný

 

Vleklé pocity výtek

v našem domě,

ubohý malý skřítek,

nic, no nic pro mě

 

Tluče do zdi

řvoucím kladivem,

nebeský rozdíl,

výtky á la údivem

 

Kydání špíny,

vzájemné čistoty,

třeba smést splíny,

očistit životy

 

Rozkol začátkem

konce jara,

pátek za pátkem

hádek pára

Autor SmallGeorge, 25.05.2014
Přečteno 259x
Tipy 7
Poslední tipující: jitoush, Amonasr, Aiury, Rozina, AndreaM
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí