Pro dvacet deka baňkování...

Pro dvacet deka baňkování...

Anotace: ...

Směs jahodovejch košíčků
a směšně oběšená Marilyn
podobná panence z ostrova plnýho děsu
na zdraví
pro metresu svalový horečky
snář plnej košilí
a vaječnejch skořápek
s tetováním uvnitř
i nůžky jsme si ztupili
omeletou na stropě veta
a s nehtem rudým jako víno
zamíchám limetkovej máj
tak jen si hraj
když už jsi prázdnej a bez všech slupek
a přísaháš na holej pupek
soudnejch síní
v indigovým svetru
a já jsem asi zvláštně rozdaná
plná hnědi z loňskejch kaštanů
a přesto tak horká
pro mezeru ve tvejch zubech
(asi pro svatý pískání)
a ty připomínáš připálenou cihlovou zeď...

jsi masožravej a já
...?


na talíři s buráky...



zeď...?

Autor básněnka, 01.06.2014
Přečteno 317x
Tipy 15
Poslední tipující: jitoush, Robin Marnolli, Aiury, Jort, Jin&Jang, Pamína, CoT, Amonasr, poeta, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krom hraní si s veršem a pěkné proplétání rýmů se mi líbí i tvůj cit pro kompozici a nápaditost fotografií.
RM.

01.06.2014 18:42:39 | Robin Marnolli

děkuju Robine, hraju si s fotkama stejně jako se slovama:-)

04.06.2014 17:04:05 | básněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí