U zpovědi

U zpovědi

Anotace: Jsem nevěřící a přeci, v jedno věřím, věřím v Osud.

Dneska jsem jej navštívila

v zpovědnici zelené,

trávou stlané, květů plné,

stromy, keři vroubené.

 

To On nás svedl

na cestu do ráje,

nechal nás poznat,

jak láska sladká je.

 

Pak z číše poznání

napít nám dal,

když to, co dřív nabízel,

nazpět si vzal.

 

Řekls, že zemřel jsi

ve mně, já v Tobě...

Rouháš se Osudu!

Hnijem snad v hrobě?

 

Srdce žalem pukající,

pookřálo, nechuraví,

i když každý na cestě sám,

tak žijeme, jsme přec zdraví!

 

Udělil mi rozhřešení za vše,

v čem jsem chybila,

ztracenou svou rovnováhu

jsem tak znovu nabyla.

 

Jsem smířená s Osudem,

v duši rozhostil se klid,

mé trápení pomine,

zotavím se, bude líp.

Autor AndreaM, 08.06.2014
Přečteno 333x
Tipy 6
Poslední tipující: Rozina, Pamína, Amonasr, SmallGeorge, Aiury
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někdy stačí jenom pojmenovat, vyřknout vinu - a je po zpovědi, hlava se vyčistí a na rozhřešení člověk přijde sám...

09.06.2014 06:59:13 | Pamína

Ano, něco takového jsem měla na mysli.

09.06.2014 08:05:12 | AndreaM

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí