Sám v samotě

Sám v samotě

Anotace: Samoto jsi sama? Nebo putuješ s pesimismem?

Sám v samotě

-

Píši o pocitech,

o lásce snů,

o svých životech,

o koncích dnů

 

Ale kdo ví,

co opravdu prožívám,

písmo nepoví,

že jsem stále sám

 

Že trpí každý

něčím jiným,

pro své vraždy

radši smilním

Autor SmallGeorge, 14.06.2014
Přečteno 287x
Tipy 6
Poslední tipující: zelená víla, Rozina, Aiury, Amonasr, AndreaM
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí