Trojúhelník o čtyřech osobách

Trojúhelník o čtyřech osobách

Anotace: z pohledu astrologa a numerologa

Kozoroh a Panna jsou

horoskopu znamení,

jedno mají společné,

se Zemí jsou spojení.

 

Přepečlivá hospodyňka?

Žena jemná, akorátní

i svéhlavá Amazonka,

co má na vše názor vlastní!

 

Ty pod slupkou tvrďáka

romantika ukrýváš,

dokážeš být milý, něžný,

když se nikdo nedívá.

 

Oba Koně tvrdohlaví,

nezávislí, nároční,

občas trochu náladoví -

naše zpráva výroční.

 

Prožili jsme chvíle krásné,

že jich bylo, víc než dost,

uzřeli jsme slunce jasné,

hvězdnatou i černou noc.

 

Osud cesty rozděluje,

ač se nikdo neprosí,

včera v lásce oblečení,

dnes však nazí a bosí.

 

Tvoje roční číslo pět,

moje zase šest,

překročil jsi Rubikon,

alea iacta est!

 

Odteď Ti po boku kráčí

Pes věrný až po uši,

já zas Tygru citlivému

svoji duši upíši.

Autor AndreaM, 15.06.2014
Přečteno 294x
Tipy 7
Poslední tipující: Vladimír Pecina, zelená víla, Aiury, Rozina, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí